Gastenverblijf

Inn de oude Praktijk is een fijn gastenverblijf. Het is voor verschillende vormen van verblijf geschikt, waarover we graag met je in gesprek gaan. 

De Inn zit in een oud Groene Kruisgebouw, op de plek waar vroeger de dorpsdokter van Arkel praktijk hield. Meer weten over het Groene Kruisgebouw, klik dan HIER

Het gastenverblijf  biedt meer dan voldoende ruimte voor maximaal 3 personen. Er is o.a. een woonkeuken, slaapruimte en badkamer met douche met toilet. Het heeft een eigen ingang en een eigen terras ‘with a view’. Want ook al is de voorkant van de Inn niet heel spectaculair, het uitzicht aan de achterkant compenseert dat driedubbel.

Inventaris

In principe is in de Inn alles aanwezig wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Mocht je twijfelen of we iets wel hebben, kijk het dan even na op de inventarislijst, klik hier. Uiteraard hebben we wifi.  

 

Kinderen

Ook aan kinderen is gedacht: er is een kinderbedje, kinderstoel en speelgoed. Als ouder heb je vast de ietwat spannende trap al gezien. Het is even wennen, maar het is wel te doen met kleine kinderen. Hij kan trouwens van zowel onder als boven afgesloten worden. 

 

Dieren

In de Inn zwemmen twee schildpadden: Shelly en Bill. Ze kijken graag naar je als je zit te eten. Wij adviseren altijd geen vingers in de bak te stoppen, Shelly en Bill willen die nog weleens verwarren met hun eigen lunch. 

Buiten scharrelen twee kippen. We hadden je graag verse eieren aangeboden, maar deze kippen zijn met pensioen: ze leggen niet meer. 

 

Eten en Pizzaterdag 

Omdat de Inn een kookgelegenheid, koelkast en magnetron heeft, kan je je eigen ontbijt, lunch en diner klaarmaken. 

Op sommige zaterdagen steken we onze houtgestookte pizzaoven aan. We nodigen je/jullie dan van harte uit bij ons aan tafel. Dat doen we voor de gezelligheid, dus dat kost in principe niks. Heb je hier niet zo’n trek in? Helemaal prima, even goede vrienden. Wij laten het ook horen als het ons niet uitkomt. 

Kano’s, fietsen en auto

Wij hebben 2 kano’s en fietsen, die je – na overleg en als het uitkomt – mag lenen. Zo kan je onze prachtige omgeving zowel vanuit als langs het water ontdekken. 

Onze tweede auto kan – wederom in overleg en als het uitkomt  – gehuurd worden. Dit kan via SnappCar. Laat het ons weten als je hierin geïnteresseerd bent. 

 

De Inn & onze woning

De woonkeuken van de Inn wordt door grote binnendeuren gescheiden van onze woning. Ook grenst het terras aan onze tuin. Onze kinderen zijn niet de drukste, maar zoals alle kinderen houden zij van rennen en lachen. Ze huilen ook weleens. Of gamen en kijken t.v. Dat kan je horen vanuit de woonkeuken van de Inn. We kunnen dan ook niet garanderen dat de Inn stil is. Aan de andere kant verwachten wij van gasten die komen, ook niet dat ze muisstil zijn. We hopen dat we in alle redelijkheid rekening met elkaar kunnen houden. 

 

Huisregels

In de Inn is het niet toegestaan te roken of drugs te gebruiken. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. Zoals bij bijna alle appartementen het geval is, verwachten wij dat de Inn na vertrek schoon, opgeruimd en compleet achtergelaten wordt. 

Arkel
0643079196