Beschikbaarheid en prijzen

9Prijzen: pay-what-you-want én regulier

Pay-what-you-want

Op alle dagen in de eerste week van een maand (in overleg op een ander moment) hanteren wij het pay-what-you-want principe. Dat betekent dat je zelf bepaalt wat je het verblijf waard vindt en wat past bij jouw budget. 

Heb je minder geld te besteden? Kijk dan wat je wel kan betalen. Als dat niet in geld is, dan kan je vast wel een andere tegenprestatie bieden? Bijvoorbeeld een zelfgemaakte maaltijd voor ons allemaal (ingrediënten kunnen wij betalen) of een spelletje met onze kinderen?

Heb je meer te besteden? Misschien wil je dan meer betalen, zodat we een keertje extra iemand kunnen verwelkomen die het niet breed heeft?

Let op! In principe serveren wij geen ontbijt. Zou je toch graag een eenvoudig ontbijt willen? Geef dit bij ons aan.

Betalen doe je op de laatste dag van je verblijf. Hiervoor kan je de QR code van Mollie (klik voor de algemene voorwaarden) gebruiken. Jij bepaalt dan wat je aan ons overmaakt. Wil je liever gaan voor de tegenprestatie? Laat ons je idee hierover weten! 

Reguliere prijzen

Om het gastenverblijf rendabel te houden, rekenen we op de laatste 3 weken van de maand reguliere prijzen.

1 Persoon per nacht: €85, exclusief €1,44 toeristenbelasting p.p.p.n. 

2 Personen of gezin per nacht: €95 exclusief €1,44 toeristenbelasting p.p.p.n. 

Let op! In principe serveren wij geen ontbijt. Zou je dit toch graag willen? Geef dit bij ons aan. Voor €3,75 per persoon per keer kunnen we er zorg voor dragen dat er een eenvoudig ontbijt klaarstaat.

Voor allerlei extra’s (lenen fiets, kinderstoel, beddengoed, handdoeken etc.) vragen wij geen extra bijdrage. 

Betalen doe je voordat je vertrekt. Hiervoor kan je de QR code van Mollie (klik voor de algemene voorwaarden) gebruiken. Je vult dan het afgesproken bedrag in. 

Beschikbaarheid

Hieronder kan je zien wanneer de Inn beschikbaar is. Let op: in deze link zijn de data voor pay-what-you-want niet zichtbaar! Mail ons hierover op inndeoudepraktijk@gmail.com en vermeldt dat het om pay-what-you-want gaat. 

Klik hier voor onze kalender. 

Contact en privacy beleid

Wil je boeken, of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Voor ons is het het handigst om contact te hebben per e-mail. Dat kan door ons te mailen op Inndeoudepraktijk@gmail.com. Wil je dezelfde of de volgende dag komen? Bel ons dan op 0643079196. 

Tijdens je verblijf kan je bij onze tussendeur aanbellen om ons wat te vragen. Ook kan je vragen stellen per whatsapp. 

Inn de oude Praktijk
Kon. Wilhelminastraat 81
4241 AW Arkel 

 KvK nummer Inn de oude Praktijk: 83239243   

Bankrekeningnummer: NL71TRIO0320309541

Geïnteresseerd in ons privacybeleid? Klik hier

Arkel
0643079196